Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که اهل سنت غرب و جنوب نماز جمعه خود را در هفته قبل تعطیل کرده بودند اما تعطیلی نماز جمعه زاهدان به دلیل واجب بودن با مخالفت علمای اهل سنت مواجه شده بود.

به گزارش خبرگزاری برنا ، در دوهفته گذشته که بیماری کرونا باعث درگیر شدن چند هزار نفر از مردم و درگذشت نزدیک به ۳۰۰ نفر شد،‌ بنا به دستور شورای سیاستگذاری ائمه جمعه،‌ کلیه نمازجمعه‌های مراکز استان‌ها و شهرها تعطیل و حتی برگزاری نماز جماعت هم در مساجد لغو شد،‌تا تجمع مردم باعث انتقال بیماری نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق اخباری که خبرنگار ایرناپلاس به دست آورده امروز و پس از توصیه‌های جمعی از پزشکان و درخواست عده‌ای‌ از دلسوزان اهل‌سنت و در پی جلسه علمای اهل سنت زاهدان،‌ نماز جمعه زاهدان نیز موقتا لغو شده است.
این جلسه  سه‌شنبه (۲۰ اسفند) با حضور علمای شهر زاهدان در دفتر امام جمعه اهل‌سنت زاهدان و با حضور مولوی عبدالحمید برگزار شد و علمای شرکت‌کننده در این جلسه پس از بحث و تبادل‌نظر و بررسی دیدگاه‌های فقهی اهل‌سنت درخصوص عدم برگزاری موقت نماز جمعه در زمان‌های اضطراری، تصمیم‌گیری کردند.
ستاد برگزاری مراسم نماز جمعه اهل‌سنت زاهدان پس از این جلسه، اطلاعیه‌ای صادر کرد و در آن اعلام کرد که با توجه به شیوع ویروس کرونا و اعلام وضعیت بحرانی و قرمز از سوی مسئولین و خوف و استرس شدید و از طرفی هشدار دست‌اندرکاران بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که هر نوع تجمع و بی‌توجهی به توصیه‌های پزشکی منجر به شیوع ویروس کرونا و بروز فاجعه در منطقه خواهد شد، علمای اهل‌سنت شهر زاهدان طی نشست مشورتی و با تاکید بر اینکه اسلام دین یُسر و آسانی است و حرج و سختی در آن نیست، به این جمع‌بندی رسیدند که فرضیت نماز جمعه در چنین شرایطی از عهده مردم ساقط است و تا زمانی که این وضعیت بحرانی باقی‌ است مردم به جای نماز جمعه، نماز ظهر را در خانه‌ها اقامه نمایند.
در بخش دیگری از این بیانیه تاکید شده است که حضور برای نماز جماعت یومیه نیز از نمازگزاران ساقط است و افراد می‌توانند در خانه نماز بخوانند.

ستاد برگزاری مراسم نماز جمعه اهل‌سنت شهر زاهدان در پایان از مردم خواسته است که تمامی هشدارهای پزشکی را مدنظر قرار دهند و از برگزاری یا شرکت در هر نوع تجمعات (عروسی، تعزیت، پرسه‌داری و رفتن به بازارها و اماکن شلوغ) به شدت پرهیز نمایند و تا حد امکان در منازل خود بمانند و مشغول ذکر خدا، توبه، تضرع، تلاوت قرآن و صدقات باشند.
این در حالی است که اهل سنت غرب و جنوب نیز نماز جمعه خود را هفته قبل تعطیل کرده بودند اما تعطیلی نماز جمعه زاهدان به دلیل واجب بودن با مخالفت علما و مولوی عبدالحمید؛‌ امام جمعه اهل سنت زاهدان، مواجه شده بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زاهدان نماز جمعه اهل سنت جمعه اهل سنت زاهدان نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۰۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که وقف همچنان بین مردم با روش‌های سنتی‌اش شناخته می‌شود، آیا لازم است اطلاع‌رسانی برای روش‌های نوین آن صورت گیرد؟ گفت: مردم درباره وقف اطلاعات عمومی ندارند و نمی‌دانند وقف در چه حوزه‌هایی می‌تواند کارایی داشته باشد. از آنجایی که وقف بستگی به نیت افراد دارد، حوزه‌ گسترده‌ای دارد؛ یعنی هم حوزه‌های سنتی و هم حوزه‌های نوین را دربر می‌گیرد.

حجت‌الاسلام نقیب ادامه داد: از قدیم مردم با حوزه‌های سنتی وقف سروکار داشتند، ولی الان از شرکت‌های دانش بنیان که در حوزه وقف کار می‌کنند، اطلاعی ندارند. علاوه‌بر اطلاع‌رسانی لازم است وقف‌ها ساماندهی شوند. یعنی به افراد مسیر را یاد دهیم. اگر کسی می‌خواهد وقف کند، بگوییم چه حوزه‌هایی در اولویت وقف قرار دارد، تا نیازهای کشور برطرف شود.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که گاهی مردم می‌گویند چگونه می‌توان بابت اموال یا املاکی که وقف کردیم، اعتماد کرد که در جای صحیح مورد استفاده قرار گیرد، توضیح داد: اعتمادسازی با شفافیت است. باید صندوق‌های مالی مشخص وجود داشته باشد و هر ساله گزارش‌های خود مبنی بر میزان سود و حفظ اموال را ارائه دهند. چون هرجا پای پول وسط باشد، امکان دستیابی عده‌ای به آن هست. شما باید راه‌های دستیابی دیگران را به آن ببندید. باید ناظرینی را بر صندوق‌های مالی مشخص کرد و سالانه گزارش‌های دقیق ارائه داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • ۳۰ عنوان ویژه برنامه هفته هلال احمر در استان سمنان برگزار می‌شود
  • آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات/ مردم ۳ حوزه منتظر روز جمعه
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از تریبون نماز جمعه /مشاوران شما بیت هایی بهتر از شاهنامه را می توانستند پیدا کنند
  • برگزاری همایش فرهنگی ورزشی کاروان سفیران کریمه در زاهدان
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند